Haverom csaját kefélem
Kriszta félrekefélése
Játékidő: 52:17 perc | Felbontás: 1920x1080

Kriszta mindig is nagyon szerette a faszt és nagyon nehezen lehetett csak kielégíteni a pucniját. A barátja legjobb haverja átment hozzájuk mert szeretett volna Krisztinek egy kis gitár órát adni. Sose gondolta volna, hogy be fog nála a csaj próbálkozni és eleinte nem is akart belemenni, de nem bírt ellenállni a Kriszti csábításának és keményen megkefélte a csajt.


Legjobb haverom csaját baszom
Játékidő: 21:22 perc | Felbontás: 1920x1080

Elmesélem az én történetemet nektek mert biztos élvezni fogjátok. Nem olyan régen felmentem a haveromhoz akinek nagyon csinos kis csaja volt akit Zsuzsinak hívtak és tudtam, hogy bejövök neki. Amikor egyszer nem volt otthon a haverom és úgy mentem át akkor tudtam, hogy előtt az én időm. Rámentem a csajra és szerencsére engedte, ezért jól megdugtam amit nagyon élvezett.


Dóri a kis ribanc
Játékidő: 47:22 perc | Felbontás: 1920x1080

Ezt a történetet nektek is látni kell. Kb 1 éve aludtam a legjobb barátomnál Tominál akinek a csaja Dóri egy kis ribanc volt mert mindig szemezett velem és tudtam, hogy akar engem. Amikor reggel felébredtem azt vettem észre, hogy a csaj már szopja a farkamat és mondja, hogy Tomi elment és keféljem meg keményen.


Ágit nagyon keményen megbasztam
Játékidő: 33:12 perc | Felbontás: 1920x1080

Amikor Lajos haveromnál voltam fent akkor tudtam, hogy nincs otthon senki és elkezdtem a faszomat verni. Már majdnem spricceltem amikor rám nyitott a haverom csaja és kérdőre vont, hogy mit csinálok én. Még válaszolni se hagyott időt odajött és el kezdte a farkamat szopni majd jól megbaszatta magát.


Barátom csaját dugtam meg
Játékidő: 51:40 perc | Felbontás: 1920x1080

Eszter a legjobb barátom csaja volt és sokat mászkáltam vele meg mentünk mindig ide oda. Valahogy éreztem, hogy többet szeretne tőlem mert mindig olyan szexin nézett rám. Amikor egy vásárlás után felmentem hozzájuk és a barátom nem volt otthon, Eszti egyből rám vetette magát és hatalmasat keféltünk amit nagyon élveztünk.


Leszopott a legjobb barátom felesége
Játékidő: 20:32 perc | Felbontás: 1920x1080

Ákos nagyon jó barátom volt addig ameddig a csaját meg nem keféltem. Úgy történt, hogy bejöttek hozzám az irodában és Ákos valamiért el kellett mennie és bent maradt velem a kis szőke barátnője aki kikezdett velem. Odalépett hozzám és mondta, le akar szopni. Persze én hagytam magam és keményen megbasztam.


Krisztike megcsalta a pasiját
Játékidő: 33:12 perc | Felbontás: 1920x1080

Karcsi barátnőjét régen jól megdugtam. Ez mostanában történt amikor átmentem Karcsihoz mert mondta, hogy a barátnője haját csináljam meg mert este mennek buliba. Amikor csináltam a csaja haját azt vettem észre, hogy a melleit simogatom amit nagyon élvez. Persze utána nem volt már visszaút jól megdugtam a csajt.


Szex a haverom csajával
Játékidő: 31:32 perc | Felbontás: 1920x1080

Jani haverom csaja egy nagyon kis dögös alacsony fiatal 18 éves muff volt akit lehetett kefélgetni. Mindig kutyát mentünk el sétáltatni és vagy a parkban keféltem meg vagy átmentünk hozzájuk mert Jani sose volt otthon. 2 hete viszont amikor basztam a csajt éppen hazajött Jani aki nagyon dühös lett ezért.


Megdugtam a barátom barátnőjét
Játékidő: 32:42 perc | Felbontás: 1920x1080

Dávid haverom egy nagyon jó fej srác akinek egy igazi kis baszógép barátnője volt. Amikor Dávid üzleti úton volt megkért, hogy mennyek át neki segíteni ebbe abba. Persze az ágyban kötöttünk ki ahol hatalmasat keféltünk csak az volt a baj, hogy Dávid pont hazajött...

Az oldal tartalma jogvédett, az oldal bármilyen részét másolni szigorúan tilos!Az oldalt kizárólag 18. életévüket betöltött felhasználók látogathatják! A hozzáféréssel a regisztráció alatt bármennyi filmet letölthetsz. Amennyiben letöltési segítségre lenne szüksége, esetleg gyors technikai vagy más egyéb jellegű kérdése van azzal kapcsolatban hívja ezt a számot, ügyfélszolgálat: 0630 / 3200-160 Az oldalon található képek illusztrációk. Minden képen és videóban szereplő személy a forgatás napján elmúlt 18 éves.